Restaurant Week po raz trzeci we Wrocławiu

Damian Kret | Utworzono: 2016-03-31 17:00 | Zmodyfikowano: 2016-03-31 17:00
A|A|A

Wyszukane smaki, wykwintne przystawki, dania główne i desery, czyli Restaurant Week po raz trzeci we Wrocławiu. Restauratorzy wychodzą naprzeciw oczekiwaniom klientów, którzy coraz częściej eksperymentują w kuchni szukając idealnych dań.

W wydarzeniu udział bierze dziewięć największych miast w Polsce, w tym Wrocław. Idea jest prosta. Od 1 do 10 kwietnia wybrane restauracje przygotują ofertę specjalną składającą się z trzech dań, a to wszystko w cenie 39 złotych. Polacy coraz częściej sięgają po wyrafinowane smaki i ciekawe połączenia, dlatego celem kucharzy będzie przygotowanie dań, które spełnią wszelkie oczekiwania.

Na kulinarnej mapie Wrocławia w ramach Restaurant Week organizatorzy oznaczyli 21 lokali. Każda z restauracji zaprezentowała już przygotowane przez swoich kucharzy kompozycje smaków, które przez najbliższe dziesięć dni będą serwowane swoim klientom.

REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Reklama