Związkowcy wygrali bój o kiełbasę

Andrzej Andrzejewski | Utworzono: 2013-03-22 16:40 | Zmodyfikowano: 2014-05-01 00:12
A|A|A

fot. Mariuszjbie/ Wikipedia

Potwierdzają to kolejne badania wykonane przez niezależne laboratorium jakości żywienia. Miedziowy holding zapowiada zmiany w stołówkowym menu. Przynajmniej od kwietnia ubiegłego roku 18 tysięcy pracowników dostawało zbyt dużo tłuszczu, a za mało węglowodanów.

Agnieszka Radek, szefowa Przedsiębiorstwa Budowy Kopalń przyznaje, że górnicze kanapki będą miały grubsze kromki chleba i cieńsze plastry wędlin.

Szefowie "Polskiej Miedzi" postanowili, że badania jakości posiłków będą przeprowadzane bez zapowiedzi przynajmniej raz na kwartał.

REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Reklama