Święto sera i wina na wrocławskich Pawłowicach [FOTO]

Piotr Kaszuwara, MK | Utworzono: 2017-09-24 12:30 | Zmodyfikowano: 2017-09-24 12:30
A|A|A

Fot. Piotr Kaszuwara

Skosztować można serów kozich, polskiego parmezanu, dojrzewających owczych, czy miodów prosto z pasieki:

Kilkudziesięciu wystawców przyjechało z terenu całego Dolnego Śląska by zaprezentować swoje lokalne produkty.-Wybierzemy ten najlepszy- mówi jedna z organizatorek Dorota Sikora z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu:


REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
NA ANTENIE
KrzysztofMajewski
Krzysztof Majewski
 19:00 - 23:59
Domówka
Zapraszam
Reklama