Zatrudniaj, angażuj i zarabiaj – konferencja MADE RESTAURANT

z informacji prasowych, mh | Utworzono: 2017-11-12 19:49 | Zmodyfikowano: 2017-11-03 19:50
A|A|A

Chcą profesjonalizować branżę gastronomiczną w ramach kampanii edukacyjnej DO USŁUG. Spotkanie ma na celu wymianę skutecznych praktyk oraz zintegrowanie prężnych przedsiębiorców i kadry zarządzającej wokół najlepszych rozwiązań z obszarów HR, marketingu i sprzedaży w branży gastronomicznej. Spotkanie odbędzie się w przestrzeni konferencyjnej Hotelu DoubleTree by Hilton Wroclaw.

Wrocławskie spotkanie jest już trzecim, po Krakowie i Gdańsku, wydarzeniem kampanii DO USŁUG 2017 (organizowanym przez) MADE RESTAURANT, którego głównymi celami są: rozwiązywanie problemów w zakresie zarządzania ludźmi, promocja dobrych praktyk biznesowych, w tym bardzo ważny punkt budowania transparentnych i profesjonalnych relacji pracownik – pracodawca oraz współpraca z lokalnymi przedsiębiorcami w celu dogłębnego poznania rynku i jego aktualnych potrzeb. Dotychczasowe spotkania okazały się strzałem w dziesiątkę! Frekwencja i zainteresowanie branży potwierdziły, że gastronomia skupia ludzi z otwartymi umysłami, kreatywnych, ceniących progres i inwestycję w siebie.

Znaczenie i jakość spotkań podkreśla Katarzyna Noga - Marketing Manager Kruszwicy SA, jednego z najważniejszych parterów spotkań: - Gratuluję kolejnego inspirującego wydarzenia! Organizacja, merytoryka, prowadzenie na najwyższym poziomie. Tworzycie projekt, który będzie miał kluczową role w rozwoju branży w naszym kraju - zaznacza.

Katarzyna Derdzińska, partner zarządzający MADE podkreśla: - Konferencja realizuje dwa podstawowe cele – pierwszy z nich to przekazanie wiedzy i doświadczeń innych restauratorów, szefów kuchni i menagerów, którzy dzielą się przykładami ze swojej praktyki zawodowej. Drugim celem jest stworzenie wyjątkowej przestrzeni i atmosfery do networkingu, a co za tym idzie do integracji środowiska i rozwoju lokalnego biznesu.

Konferencja „Zatrudniaj, angażuj i zarabiaj” to też wyjątkowa okazja dla najprężniejszych dostawców do poznania potrzeb lokalnych klientów.

- Mamy zaszczyt gościć konferencję w naszych progach, ponieważ poruszane tematy są nam bardzo bliskie. Budowanie marki pracodawcy to dla nas istotny temat i dzięki zaproszonym gościom będziemy mogli doskonalić się w tej dziedzinie. Jako hotel jesteśmy otwarci na nowe doświadczenia oraz ciągłą naukę. Mamy nadzieję, że jako gospodarze pokażemy się z najlepszej strony również pod względem kulinarnym - mówi Justyna Adamiak Marketing & PR koordynator, Hotelu DoubleTree by Hilton Wrocław, goszczącego wydarzenie i branże tego dnia.

Podczas spotkania pojawi się nowy punkt programu – wyjątkowe doświadczenie kulinarne - trzech wybitnych lokalnych szefów kuchni, na początku każdej przerwy, zaserwuje dania uczestnikom. O podniebienia zadbają: Piotr Apanel (OVO Bar & Restaurant), Karol Sankowski (Przystań i Marina), Rafał Borys (Restauracja Zamek Topacz).

Organizatorem wydarzenia jest zespół profesjonalistów MADE (www.madesolutions.com.pl) wyspecjalizowanych w organizacji kampanii, wydarzeń oraz projektów edukacyjnych i doradczych w branży HORECA. Agnieszka Małkiewicz (specjalizacja marketing i PR) i Katarzyna Derdzińska (specjalizacja HR, psychologia i rozwój biznesu) łączą siły z liderami branży, tym razem z Dolnego Śląska. Poprzednie wydarzenia z cyklu DO USŁUG 2017 odbyły się w Krakowie (http://maderestaurant.pl/konferencja-gastronomiczna-krakow/) oraz Gdańsku (http://madetalks.pl/zatrudniaj-angazuj-i-zarabiaj-relacja-z-konferencji-made-restaurant-wgdansku).

Ekspertami będą praktycy branży gastronomicznej związani z regionem, a wśród nich: Justyna Słupska Kartaczowska (restauracja jadka), Monika Winny (Osiem Misek), Jolanta Jurkowlaniec (Dinette), Grzegorz Firkowski (Stół na Szwedzkiej), Łukasz Budzik (Mennicza Fusion), Kalina Pietrzak (Taszka - Wine & Petiscos), Agata Anioł (Restaurant Week), Piotr Apanel (OVO Bar & Restaurant), Karol Sankowski (Przystań i Marina), Rafał Borys (Restauracja Zamek Topacz), Mariola Mończak (Pod Papugami), Anetta Pacuła-Podemska (Od Koochni bistronomia), Barbara Migdał-Bobrowska (NANAN), Tomasz Hartamn (Food Think Tank), Agnieszka Szydziak (Gastro Nocki na Świebodzkim), Violetta Hamerska (Etirez), Anna Radaj (Restauracja Ratuszowa) oraz Katarzyna Derdzińska (MADE), Krzysztof Gorecki (MADE), Agnieszka Małkiewicz (MADE), Tomasz Habdas (MADE Solutions), a to dopiero początek...

W programie wydarzenia: Networking w praktyce Prelekcja „BUDUJEMY MARKĘ PRACODAWCY W GASTRONOMII” Szkolenie „PRACOWNICY JAKO OGNIWO KOMUNIKACJI MARKETINGOWEJ” Debata „SZEF KUCHNI TO TEŻ MANAGER” Prelekcja i studium przypadku „ROZGRYZAMY MILLENIALSÓW” Lunch Debata „DOSTAWCY - PARTNERZY W BIZNESIE I ROZWOJU PRACOWNIKÓW” Prelekcja „FINANSE: SYSTEMY NAGRADZANIA I PREMIOWANIA W GASTRONOMII” Debata „SKUTECZNIE REKRUTUJEMY i MĄDRZE ZWALNIAMY” Historie i doświadczenia restauratorów MADE TALKS „DZIELIMY SIĘ DOŚWIADCZENIAMI jako pracodawcy”.

REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
NA ANTENIE
MarekObszarny
Marek Obszarny
 12:00 - 13:00
Reakcja 24
Zapraszam
Reklama