Charytatywna kolacja degustacyjna dla Franka Marcinkowskiego

Radio Wrocław, d | Utworzono: 2020-02-17 13:54
A|A|A

(fot. mat. prasowe)

Cena 1 biletu/ 1 cegiełki to 350 PLN.
100% przychodu z kolacji przekazujemy bezpośrednio na rzecz Frania.
Cały zespół Hotelu Jakubus i wszyscy Szefowie Kuchni pracują w tym dniu charytatywnie na rzecz Frania.

Jedyna w swoim rodzaju kolacja degustacyjna... Kolacja degustacyjna, to kulinarny seans degustacyjny, przygotowany przez 8 najlepszych Szefów Kuchni z Dolnego Śląska. W ramach kolacji goście otrzymają 7 wyjątkowych dań, stworzonych z wykorzystaniem najlepszych ekologicznych produktów regionalnych. W ramach kolacji serwowane będą także wyśmienite wina z Willi Win.

Gotować dla Państwa będzie 8 SZEFÓW KUCHNI:

MATEUSZ ROSIAK - Szef Kuchni Grape Restaurant
DAWID TWARDOŃ - Szef Kuchni Spichlerz
MICHAŁ WESTER - Szef Kuchni
KAJA ROGOZIŃSKA - Szef Cukierni Hotelu Monopol
MARCIN BIELEC - Szef Kuchni Hotelu Jakubus
RAFAŁ BORYS - Szef Kuchni Zamek Topacz
KAROL SANKOWSKI - Szef Kuchni Przystań&Marina
SYLWESTER LIS - Szef Kuchni Góralska Tradycja

Agenda kolacji degustacyjnej:

17:30 Charytatywna kolacja degustacyjna
20:00 Licytacje dla Frania Marcinkowskiego
21:00 Część nieformalna - drink w Piano Barze

Potwierdzeniem rezerwacji udziału w kolacji jest wpłata cegiełki w min. wysokości 350zł /os na konto Frania https://www.siepomaga.pl/franio Potwierdzenia wpłat w formie maila lub potwierdzenia przelewu proszę przesyłać w terminie do 25.02.2020 na adres mailowy m.konarska@jakubus.pl , będzie to równoznaczne z zarezerwowaniem miejsca na kolacji.

REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
Informujemy, ze wydarzenia zaplanowane w Sali Koncertowej Radia Wrocław do końca kwietnia 2020 r. nie odbędą się. O zmianach terminów będziemy Państwa informować na bieżąco.
Reklama