SMAKI BOŻEGO NARODZENIA BARBARY JAKIMOWICZ–KLEIN

Radio Wrocław | Utworzono: 2012-12-15 08:51 | Zmodyfikowano: 2014-05-01 00:12
SMAKI BOŻEGO NARODZENIA BARBARY JAKIMOWICZ–KLEIN - fot. archiwum prw.pl
fot. archiwum prw.pl

Jedni sięgną po kapustę z grochem lub fasolą, inni potrawą wieczoru uczynią smakowicie przyrządzonego karpia milickiego albo paszteciki z czerwonym barszczem…
Jestem pewna, że dolnośląskie świąteczne receptury spodobają się zarówno miłośnikom potraw tradycyjnych, jak i poszukiwaczom nowych smaków.

Dobrej pracy i smacznego!
I PIĘKNYCH ŚWIĄT!
Barbara Jakimowicz – Klein

Kliknij tutaj, by znaleźć świąteczne przepisy.

Załączniki

Komentarze (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.