Radio Wrocław w czołówce najbardziej opiniotwórczych mediów w kraju

Radio Wrocław, d | Utworzono: 2020-09-23 18:19 | Zmodyfikowano: 2020-09-23 18:20
A|A|A

DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE!

WRZESIEŃ 2020

SIERPIEŃ 2020

KWIECIEŃ 2020

 

REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
~////
2020-10-18 22:28:12
z adresu IP: (178.235.xxx.xxx)
Ocena: -1
Przewidziało powódź?
~Rambo
2020-10-17 18:08:26
z adresu IP: (5.173.xxx.xxx)
Ocena: 8
Państwowa tuba propagandowa.... od pół roku jeden przekaz: pandemia-covid-maseczki...
~MrBean
2020-10-17 15:00:05
z adresu IP: (89.71.xxx.xxx)
Ocena: -6
Niestety wielu dziennikarzy pracujących w Radiu Wrocław ma lewackie poglądy ideologiczne. Komentarze na stronie internetowej radia nieobrażające nikogo, niewulgarne, tylko mówiące prawdę są metodologicznie usuwane. Dlatego dziennikarzy tych należałoby wykopać na aut z tego radia i tyle w temacie. Już nie wspomnę o zapraszaniu i prezentowaniu w radiu jedynie słusznych ludzi...
~Cenzura
2020-10-13 07:59:23
z adresu IP: (46.169.xxx.xxx)
Ocena: 14
twórcza i taka opinia
~fan Radia Wrocław
2020-10-12 17:01:08
z adresu IP: (95.48.xxx.xxx)
Ocena: -16
Zawiść nie zna granic...A ta pewnie nie zna i nie wie czym jest Instytut Monitorowania Mediów - niezależny (prywatny) Instytut monitorujący informacje w internecie, radiu, TV czy prasie. I na tej podstawie dokonał obiektywnej opinii podawanych informacji! Słuchajcie Radio WROCŁAW, nie Eska Wrocław, nie Złote Przeboje Wrocław czy Radio Gra Wrocław TYLKO RADIO WROCŁAW - najlepsze radio na Dolnym Śląsku! Nie musicie się z tym zgadzać, ale dla mnie to radio nr 1!
~Realista
2020-10-11 21:55:28
z adresu IP: (83.26.xxx.xxx)
Ocena: 13
Rzeczywiście to radio samo tworzy opinie. Wczoraj np. ktoś dokładał pod tekstem o cowid po 50 łapek do góry, a pod tekstem z opinia przeciwstawną po 50 łapek w dół. Czytam komentarz i po odświeżeniu strony nagle mamy 77 łapek w górę. Czy można to nazwać tworzeniem opinii?
~
2020-10-11 15:22:35
z adresu IP: (83.26.xxx.xxx)
Ocena: 6
komentarz zostanie usunięty
~gdzieloza szydercow
2020-10-11 11:04:19
z adresu IP: (78.23.xxx.xxx)
Ocena: 2
komentarz został usunięty
~Komentarz został usunięty
2020-10-05 03:02:04
z adresu IP: (5.60.xxx.xxx)
Ocena: 15
Komentarz został usunięty
~gość
2020-09-24 19:09:46
z adresu IP: (37.249.xxx.xxx)
Ocena: 33
Ktoś tutaj ma zaniki pamięci - jak z tak marginalną słuchalnością można być opiniotwórczym? Po drugie państwowy podmiot i jego opinie są średnio interesujące.
~Słuchalność 2,6%
2020-09-24 14:51:54
z adresu IP: (178.235.xxx.xxx)
Ocena: 30
Taką słuchalność ma we Wrocławiu (podobno) flagowa radiowa rozgłośnia miejska. O jakiej opiniotwórczości więc mowa? Poza tym radio ma za zadanie informować, a nie manipulować?
~wrocek
2020-09-24 08:36:22
z adresu IP: (145.237.xxx.xxx)
Ocena: 0
Odkąd w czerwcu zabrakło głosu mojego ulubionego charyzmatycznego redaktora, to już dużo mniej słucham tej stacji, już tylko dla poznania aktualnej godziny i informacji o korkach.
~janek
2020-09-24 07:58:24
z adresu IP: (91.90.xxx.xxx)
Ocena: 33
Taaa Oczywiście tematyka publicystyki o niczym. Ciągle te same twarze brak sensownej dyskusji dlaczego nie ma publicystyki, żeby można zadać pytanie na antenie. Radio Wrocław mówi o regionie zaś większość tematów poruszanych dotyczy Wrocławia i okolic. Dolny Śląsk to 3 mln ludzi.
~radiowroclawiomaniak
2020-09-23 22:23:04
z adresu IP: (83.15.xxx.xxx)
Ocena: -34
Gratulacje! I uczestnicy forum - posłuchajcie zanim skrytykujecie!! Red. Wieczorkowski - super rozmowy, podobnie red. Sas - pełna profeska, no i poranek z Hamburgerem i Kazulo - jest coraz lepiej, ale podawajcie częściej godzinę!!! prezes Rosiński - też nieźle, choć czasami bywa zbyt agresywny w stosunku do ludzi z opozycji. Ale naprawdę - nie przesadzajmy. Jest ok! Powodzenia!
~Brawo
2020-09-23 20:58:25
z adresu IP: (81.190.xxx.xxx)
Ocena: -32
super! Gratulacje!!
~Franek
2020-09-23 20:56:07
z adresu IP: (91.90.xxx.xxx)
Ocena: 34
Ta poniedziałkowe ustawki z p. Rosińskim to publicystyka na poziome gruntu
~Dobre
2020-09-23 20:50:54
z adresu IP: (31.0.xxx.xxx)
Ocena: 25
OpinioTwórcze
Reklama