Robotnicy znikają z korytarzy Centrum Medycznego Dobrzyńska we Wrocławiu

Elżbieta Osowicz, mk | Utworzono: 2019-08-15 09:07 | Zmodyfikowano: 2019-08-15 09:11
A|A|A

fot. archiwum RW

Od października ubiegłego roku remontowano piętro po piętrze, wymieniono instalacje elektryczne i wentylacje, odnowiony został także zabytkowy hol. Pacjenci doceniają zmiany.

- Ostatnim etapem prac jest termomodernizacja budynku. Efekty remontu w środku już już widać - wylicza zastępca dyrektora Alina Urniaż:

Po przebudowie, ambulatorium chirurgiczne z gipsownią działa na parterze. W drugim etapie modernizacji będą prowadzone prace w piwnicach gdzie będzie przestrzeń rehabilitacyjna z basenem do ćwiczeń. Koszt modernizacji to ponad 20 milionów złotych.

Wkrótce robotnicy przeniosą się do piwnic, które po przebudowie także zostaną udostępnione chorym.

REKLAMA

Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony.
Radio Wrocław nie odpowiada za treść komentarzy.
~foto
2019-08-16 18:46:49
z adresu IP: (83.26.xxx.xxx)
Ocena: 1
A zrobcie zdjecie POGOTOWIA RATUNKOWEGO NA 3-poziomie ,! ! ! Tragedia Pogotowie z ul. ŻABIA SCIEZKA O 100% Było lepsze.
~Pewnik
2019-08-15 17:03:29
z adresu IP: (5.173.xxx.xxx)
Ocena: -2
Trzeba przyznać, że Przychodnia ma świetnego dyrektora, Pana Macieja Sokołowskiego. Personel drży, aby go im nie zabrali z Przychodni awansem.
~Komentarz został usunięty
2019-08-15 10:53:39
z adresu IP: (83.26.xxx.xxx)
Ocena: 6
Komentarz został usunięty
Reklama